Nieuws

Acties met getal 50 bij restaurants jubilerende Alliance Gastronomique

Culinair samenwerkingsverband Alliance Gastronomique bestaat in 2017 vijftig jaar. Om dit te vieren, houden de bij de vereniging aangesloten restaurants het hele jaar door speciale jubileumacties rond het getal 50. Jij als liefhebber van goed eten, goed drinken, goed slapen en goed reizen kunt daarvan profiteren.

Een van de twee Nederlandse driesterrenrestaurants is aangesloten bij Alliance Gastronomique. De Librije in Zwolle van Thérèse en Jonnie Boer biedt ‘Gin & Kussen’ aan.

Jonnie en Thérèse
Dit pakket bestaat uit een fles GastroGin, een Kus van Thérèse Sauvignon Blanc en een Kus van Thérèse Tempranilo. Verpakt in een mooie, zwart gelakte De Librije-doos en vanwege het jubileum voor het extra gunstige tarief van 50 euro (i.p.v. 59 euro).

’t Nonnetje
Bij tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje in Harderwijk kun je tot en met 1 mei van voor 50 euro genieten van het Verleidingsmenu: twee gangen inclusief bijpassende wijnen en koffie of thee met friandises én gratis valet-parking.

Aan de Zweth
Restaurant Aan de Zweth in De Zweth serveert (van 9 maart) tot en met 28 april 50 dagen lang het specialiteitenmenu van vier gangen voor 50 euro.

Ciel Bleu
Het eveneens met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu in Amsterdam geeft 50 euro korting op Guestronomy, het tweede boek van het restaurant van Hotel Okura.

De 75 bijzondere exemplaren hebben ieder een unieke cover, gemaakt door één van de elf kunstenaars van de Amsterdamse Outsider Art Galerie.

Actiepagina
Via de speciale actiepagina op de website van Alliance Gastronomique kun je alle aanbiedingen bekijken en ontdekken waarvoor je bij jouw favoriete restaurant(s) terechtkunt. Ons advies: zoek de jubileumactie van jouw voorkeur en reserveer.

Video aftrap jubileumjaar Alliance Gastronomique

Op de dag van oprichting, 9 maart, trapte Europa’s oudste culinaire samenwerkingsverband het jubileumjaar af. Dat gebeurde met een bijeenkomst voor (oud-)leden en genodigden. ChefsFriends mocht de dag in een video vastleggen.

Vorig artikel

Avond bier en spijs bij sterrestaurant Wolfslaar in Breda

Volgend artikel

De Bokkedoorns, De Lindenhof en La Rive in internationale lijst

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.