Nieuws

Achterhoekse restaurants bieden komende tijd speciale wildmenu’s aan

Wie op een bijzondere wijze kennis wil maken met de betere Achterhoekse restaurants zoals Strandlogde (Winterswijk), Kawop (Lochem), De Tuinkamer (Ruurlo) of Villa Ruimzicht (Doetinchem), kan kiezen voor Wildeten in de Achterhoek. Ruim 20 restaurants nemen deel aan deze campagne.

Vanaf half oktober tot eind januari staat de campagne Wildeten in de Achterhoek op het programma. De 21 deelnemende restaurants serveren in die periode speciale wildmenu’s, gebaseerd op wild uit de Achterhoek.

Zo biedt Strandlodge van sterkok Mike Vrijdag een bubbels en wild bite & gastronomisch 5-gangen wildmenu aan voor 65 euro per persoon. Avenarius in Ruurlo biedt een wild-verwenarrangement aan met wildproeverij en overnachting.

De Tuinkamer in Ruurlo heeft ook een wildarrangement in de aanbieding met twee overnachtingen, twee maal een viergangen wildmenu met bijpassend wijnarrangement. De Gouden Karper in Hummelo biedt een 2-daags wildarrangement aan inclusief Achterhoeks ontbijt. En Villa Ruimzicht in Doetinchem verwent gasten met 6-gangen wildproeverij met wijnarrangement en een overnachting met ‘live cooking’ ontbijt.

Het zijn slechts enkele voorbeelden van arrangementen en diners. Elk deelnemende restaurants biedt iets bijzonders aan. De arrangementen en aanbiedingen zijn te bekijken op www.wildetenindeachterhoek.nl.

Bjorn Massop van Villa Ruimzicht over wild

Vorig artikel

Sander Bierenbroodspot nieuwe chef-kok Bluespoon in Andaz Hotel

Volgend artikel

Château Neercanne kondigt promoties aan in gastronomisch team

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.