Nieuws

Aantrekkelijk vooruitboeken bij Kaatje bij de Sluis in Blokzijl

Kaatje bij de Sluis in Blokzijl komt met een vooruitboek-actie. Deze is geldig van februari tot en met mei en bestaat uit een diner, overnachting en ontbijt voor slechts 99 euro.

Het concept is even eenvoudig als aantrekkelijk. Wie boekt voor een overnachting op dinsdag, woensdag of donderdag kan voor 99 euro per persoon blijven slapen. Dit is inclusief een 5 gangen verrassingsmenu in het sterrestaurant en een uitgebreid ontbijt.

Wie op vrijdag of zaterdag wil blijven slapen kan dit vooruitboek-arrangement boeken voor 149 euro per persoon. Het arrangement is geldig in februari, maart, april en mei.

Peter Postma en Harald Hovenkamp
Vermeld bij het reserveren de code “VOORUITBOEKEN2018”. Het arrangement is niet te combineren met andere acties of cadeaubonnen.

Kaatje bij de Sluis behoort al decennia lang bij de top van de vaderlandse gastronomie. De keuken staat onder leiding van sterkok Peter Postma. De bediening is in vertrouwde vakhanden van Harald Hovenkamp.

‘Kaatje’ ligt in het hart van het waterrijke dorp Blokzijl, inderdaad naast een sluis die het Vollenhovermeer via een waterweg verbindt met het Giethoornsche Meer. Kaatje bij de Sluis is al ruim 40 jaar een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen.

Het vooruitboek-arrangement kan hier worden geboekt.

Vorig artikel

Proef de Veluwe bij Hotel De Sterrenberg in Otterlo

Volgend artikel

Sandton Eindhoven Centre vernieuwd

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.