Nieuws

Aantrekkelijk kreeftenmenu bij Hostellerie De Hamert

Hostellerie De Hamert in Limburg kennen we niet alleen als prima plek om asperges te eten, ook andere culinaire lekkernijen komen hier aan bod. Zoals kreeft, en wel in een speciaal kreeftenmenu in juli en augustus.

Wie Hostellerie De Hamert zegt, zegt asperges. En dat is geheel terecht. Het Limburgse restaurant aan de Maas is voor velen de ideale plek om asperges op klassieke wijze te eten.

Maar er is meer in De Hamert. In de maanden juli en augustus staat er een royaal kreeftenmenu op het programma. Een 5-gangenmenu voor een vaste prijs van 70 euro per couvert.

En wie wil overnachten – wie wil dat nou niet? – kan voor 70 euro per persoon nog een ruime kamer boeken. Zo wordt een uitje aan Wellerlooi wel heel speciaal. Zeker wanneer je plaats neemt op het zomerse terras met zicht op de Maas.

Reserveren voor het kreeftenmenu kan door te bellen met 077-4731260.

Hostellerie De Hamert ligt tussen Arcen en Wellerlooi, niet ver van Venlo. Het hotel-restaurant ligt aan de rand van Nationaal Park de Maasduinen. Het 70-jaar oude familiebedrijf wordt vandaag de dag gerund door Monique en Roger Smits.

Vorig artikel

De Kromme Watergang valt in de prijzen

Volgend artikel

Eigen stadstuin bron van bloei bij restaurant ONE

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.