Nieuws

Aantrekkelijk eten voor jongeren bij restaurants JRE-Nederland

Wie niet ouder is dan 25 jaar, kan momenteel op zeer leuke wijze kennis maken met restaurant van JRE-Nederland. Tot en met 10 juni geldt de JRE-Jongerenweek en dat betekent 50 procent korting op de menuprijs.

Dus eten voor half geld. De drankjes moeten wel zelf afgerekend worden. De actie loopt van 4 tot en met 10 juni en geldt dus voor jongeren tot en met 25 jaar.

Reserveren kan telefonisch bij het bij JRE-Nederland aangesloten restaurant onder vermelding van JRE-Jongerenweek en het noemen van de leeftijd. De actie is niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen te gebruiken en een tafel wordt toegewezen op basis van beschikbaarheid.

JRE-Nederland is een restaurantvereniging bestaande uit 33 restaurants. De restaurant liggen verspreid door Nederland van Groningen tot Limburg en van Overijssel tot Zeeland. Dit jaar bestaat JRE-Nederland 25 jaar.

Vorig artikel

Moët Grand Vintage Day bij Het Koetshuis in Bennekom

Volgend artikel

Da Vinci Maasbracht gaat weer het water op met De Gouverneur

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.