Nieuws

Aantrekkelijk arrangement bij Hotel de Draak in Bergen op Zoom

Hotel de Draak in Bergen op Zoom komt met het zogeheten ‘2=1 arrangement’. Het gaat om een uitgebreid arrangement met twee overnachtingen en een diner in Restaurant Hemingway voor een vaste, aantrekkelijke prijs.

Met dit arrangement profiteer je van een gratis hotelovernachting. Want in het arrangement zit een welkomstdrankje, twee overnachtingen in een Deluxe Kamer, twee maal een uitgebreid ontbijtbuffet, een 3-gangen dagmenu in Restaurant Hemingway, een luxe verwenpakket en gratis gebruik van fit- en wellnessfaciliteiten.

Het arrangement wordt aangeboden voor 102,50 euro per persoon. De prijs is op basis van twee personen op een kamer exclusief toeristenbelasting. Dit arrangement is te boeken met check-in op vrijdag of zaterdag. Bij een check-in op vrijdag dan is het diner op vrijdag en bij een check-in op zaterdag is het diner op zondag.

Hotel De Draak is volgens eigen zeggen het oudste hotel van Nederland en is gelegen aan de Grote Markt in het centrum van Bergen op Zoom. Grand Hotel de Draak beschikt over 62 kamer, de meeste hebben 14e of 15e-eeuwse bouwelementen.

Het arrangement is nu te boeken.

Vorig artikel

Exclusief wijnmakersdiner bij Sense met Spaanse wijntopper

Volgend artikel

Jubileummenu bij Lucas Rive op vrijdag 8 juni

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.