Nieuws

Aan de Zweth viert stijging in top 100 Lekker met arrangement

Restaurant Aan de Zweth in Zweth/Schipluiden is vijf plaatsen gestegen naar plek 78 in de Lekker Top 100 voor 2018 en viert dat met een speciaal arrangement. Als gast kun je vijf weken genieten van een vijf gangen inclusief een glas champagne voor 78 euro.

De eetgelegenheid van Anjeta en Joris Peters staat in de maandag 30 oktober gepresenteerde lijst met honderd beste restaurants op plaats 78. Een winst van vijf plekken voor Aan de Zweth ten opzichte van het jaar daarvoor.

Champagne
De eigenaren zijn erg trots op dat resultaat en vieren dat met een speciaal Lekker-arrangement: vijf weken lang vijf gangen inclusief een glas Gosset Brut Excellence Champagne voor 78 euro.

Reserveren
Het speciale aanbod is beschikbaar tot en met woensdag 6 december onder vermelding van Lekker-arrangement. Reserveren kan telefonisch via nummer (010) 470 41 66 of door het sturen van een e-mail naar info@aandezweth.nl.

Aan de Zweth vernieuwd

Het met één Michelinster bekroonde Aan de Zweth in Zweth/Schipluiden is vernieuwd. Daardoor is nu ook het interieur aangepast aan de wensen van Anjeta en Joris Peters, die 2,5 jaar geleden eigenaren werden. De producten waarmee Joris graag werkt en het naastgelegen water komen terug in het restaurant.

Vorig artikel

De 6 wildtrends van dit moment

Volgend artikel

Pop-up beste cocktailbar van de wereld in Pulitzer Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.