Nieuws

‘4=2-actie’ bij restaurant De Burgemeester in Linschoten

Bij De Burgemeester in Linschoten kun je in juni gebruikmaken van de ‘4=2-actie’. Dit betekent dat slechts de helft van de menuprijzen hoeft te worden afgerekend na een lunch of diner in het sterrestaurant. Dranken zijn niet inbegrepen, daarvoor geldt deze korting dus niet.

‘Hij is er weer, onze knallende 4=2-actie’, zo kondigen Anne en Sander Spruijt van De Burgemeester in Linschoten hun actie aan. Van 1 tot en met 30 juni betaal je voor slechts twee personen de menuprijs als je komt eten met zijn vieren.

Sander Spruijt
De voorwaarde geldt ook als je komt met bijvoorbeeld zes of acht personen. In die gevallen reken je eveneens slechts de helft af. Dranken zijn exclusief en maken dus geen onderdeel uit van de korting.

Reserveren
Wil jij hiervan gebruikmaken? Reserveer dan op de website van De Burgemeester in Linschoten onder vermelding van ‘4=2=actie’.

Je kunt terecht van dinsdag tot en met zaterdag, het aantal beschikbare tafels is beperkt.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

IJslunch bij Sense in Den Bosch

Volgend artikel

Sunday Sessions bij Restaurant De Zeeuw in Haarlem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.