404

Deze pagina bestaat helaas niet (meer)!

Sorry!

Bekijk onze artikelen of gebruik het zoekvenster hiernaast.

Grape n Green
Wijn en wild Grape N Green
Blog

Het wildseizoen is voor veel chefs en wijnliefhebbers een bijzonder moment. Van half oktober tot eind december staat Nederland in het teken van wildgerechten, waarbij de smaken variëren van delicaat tot intens. Wildvlees biedt eindeloze mogelijkheden, maar om de maaltijd écht compleet te maken, is de juiste wijnkeuze essentieel.

Lees Verder
Inter Scaldes Jeroen en Sanne Achtien
Nieuws

Inter Scaldes is weer een sterrenrestaurant. Sanne en Jeroen Achtien kregen 7 oktober twee sterren van Michelin. Een topprestatie van het duo, dat sinds november de leiding heeft over het instituut in Kruiningen. Tijd om Jeroen te bellen. ‘Na het laatste nieuwe sterrestaurant dachten we wel even ‘en nu dan?’

Lees Verder
Advertorial

Advertorial – Van donderdag 27 maart tot en met zondag 30 maart is Kasteel de Wittenburg in Wassenaar het grootste sterrenrestaurant van Nederland. Tien bekroonde Michelin Chefs bundelen hun culinaire krachten voor een unieke walking-sitting dinner ervaring.

Lees Verder
Blog

Orgaanvlees wint aan populariteit. Dat stelt Mikel Pouw van Nice to Meat in zijn maandelijkse inspiratievideo van ChefsFriends. Hij licht toe om welk orgaanvlees het gaat en geeft baktips.

Lees Verder
Bourgondisch Lifestyle
Nieuws

René Brienen is gestopt met zijn restaurant Brienen aan de Maas. Op dezelfde plek in het Noord-Limburgse Maasdorpje Well start hij per 1 november ‘Eten bij René’.

Lees Verder
Michelin Sonja Boreas
Nieuws

Michelin presenteerde maandag 7 oktober in MECC Maastricht niet alleen de nieuwe sterren, maar reikte ook prijzen uit. Drie horecatoppers mochten het podium op voor het in ontvangst nemen van respectievelijk de Sommelier Award, de Young Chef Award en de Service Award.

Lees Verder
Schmidt Zeevis
Nieuws

In de Nederlandse Michelingids voor 2025 staan 501 restaurants. Daarvan zijn er sinds maandag 7 oktober 122 bekroond met minimaal één ster. Na anderhalf jaar was er weer een gidslancering en dat leverde één nieuw tweesterrenrestaurant op, tien nieuwe eetgelegenheden met één ster en acht nieuwe groene sterren.

Lees Verder
Blog

In deze maandvideo geeft Geert-Jan Heesterbeek van La Fève tal van voorbeelden wat er mogelijk is bij het maken van bonbons op maat. En hij verklapt de favoriete bonbon van Prinses Beatrix.

Lees Verder