Nieuws

25-jarig Château St. Gerlach komt met jubileumarrangement

Château St. Gerlach in Valkenburg is jarig. Om de 25ste verjaardag te vieren, biedt het Valkenburgse horecabedrijf van de Oostwegel Collection een uitgebreid jubileumarrangement aan.

Het arrangement bestaat uit een jubileumcocktail, een 5 gangenlunch of diner in restaurant Les Salons, een overnachting met uitgebreid ontbijt, en je kunt gebruik maken van de wellness met onder andere een sauna en Turks stoombad.

Het jubileumarrangement is te boeken vanaf 15 september tot en met 23 december 2022.

Al sinds de opening in 1997 is Château St. Gerlach in Zuid-Limburg een bijzondere plek met de uitstraling van historie, grandeur en schoonheid. De culinaire koers is steeds meer gefocust op lokale en ambachtelijke producten, veelal uit eigen moestuin.

Château St. Gerlach is een van de parels van Oostwegel Collection, een verzameling van toonaangevende hotels en restaurants in Zuid-Limburg zoals Château Neercanne en het Kruisherenhotel in Maastricht.

Lees ook onze blogs uit 2019:
>> Maastricht is onthaasten om de hoek
<<
>> Traditie en vernieuwing hand in hand bij Château Neercanne <<

Het bovenstaande interview dateert uit 2017. Inmiddels staat Oostwegel Collection onder leiding van Camille Oostwegel jr.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevis en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Geert Jan Vaartjes nieuw gezicht van hotel en restaurant in Dokkum

Volgend artikel

Tot eind van het jaar naar 't Amusement in Arnhem

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.