Nieuws

25 jaar restaurant Jean Marie Gouda in 25 amuses

Het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant Jean Marie in Gouda bestaat zondag 18 juni 25 jaar. In dat weekeinde wordt uitgebreid stilgestaan bij dit bijzondere feit. Op vrijdag en zaterdag kun je reserveren voor ’25 jaar Jean Marie in 25 amuses’ en op zondag is er een receptie.

Eigenaren Jan en Marieke Hartman hebben drie dagen gereserveerd voor het vieren van het 25-jarig bestaan van hun restaurant Jean Marie in Gouda.

Receptie
De officiële verjaardag is op zondag 18 juni. Die middag is er een receptie op het terras, met onder andere stands van leveranciers, hapjes en drankjes en livemuziek.

Menu
Vrijdag 16 en zaterdag 17 juni kun je reserveren voor een bijzonder menu: 25 jaar Jean Marie in 25 amuses. Voor dit diner betaal je als gast slechts 50 euro.

Reserveren
Reserveren kan door te bellen met telefoonnummer (0182) 51 62 62 of door het sturen van een e-mail naar info@jeanmarie.nl.

ChefsFriends feliciteert Marieke en Jan en hun team van harte met deze mijlpaal.

Vorig artikel

Yuzu nieuw Aziatisch kwaliteitsrestaurant in Enschede

Volgend artikel

Culinair kennismaken met restaurant ‘Tante Kee 2.0’ in Kaag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.