Nieuws

‘10x mini’-arrangement bij De Librije in Zwolle

Bij De Librije in Zwolle kun je van dinsdag tot en met zaterdag het ‘10x mini’-arrangement reserveren. Je geniet van een lunch of diner in het driesterrenrestaurant van Thérèse en Jonnie Boer en overnacht in één van de sfeervolle kamers of suites.

Het ‘10x mini’-arrangement van De Librije bestaat uit tien kleine, mooie gerechtjes, inclusief champagneaperitief, vijf door Thérèse Boer geselecteerde wijnen, tafelwater en koffie- of theeservies.

Librije’s Hotel
Aansluitend overnacht je in één van de royale kamers van Librije’s Hotel en geniet je de volgende dag van een uitgebreid ontbijt.

Lunch en diner
Het arrangement is van dinsdag tot en met zaterdag in combinatie met een diner en kan op vrijdag en zaterdag ook worden gecombineerd met een lunch.

Reserveren
De kosten bedragen 600 euro per persoon op basis van twee personen en reserveren is op basis van beschikbaarheid. Upgrade naar een suites is mogelijk.

Voor meer informatie en/of het plaatsen van een reservering, kan contact worden opgenomen met De Librije.

Dat kan door te bellen met telefoonnummer (038) 853 00 00 of door het sturen van een e-mail naar info@librije.com.

Let op: van 21 juli tot en met 12 augustus heeft De Librije, inclusief het Atelier, het Hotel en de Winkel, zomersluiting.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Italiaanse lunch bij Piloersemaborg in Den Ham

Volgend artikel

Summerdeal met gratis gang bij restaurant ’t Amsterdammertje

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.