Nieuws

100 euro all-in actie bij De Jonge Dikkert in Amstelveen

De Jonge Dikkert is eten in een molen uit 1672. Het Amstelveense restaurant heeft in januari nog bijzonderheid: een 100 euro all-in actie.

De hele maand januari in 2020 geldt de 100 euro all-in actie. De actie bestaat uit:

  • Een glas Champagne als aperitief met 2 amuses
  • 5 gangen Chef’s-Menu
  • 5 glazen bijpassende wijnen of alcoholvrije dranken
  • Onbeperkt mineraalwater
  • Koffie of thee met friandises

Tijdig reserveren voor deze actie is zinvol, omdat er een beperkt aantal tafels beschikbaar is.

Restaurant De Jonge Dikkert betekent eten met karakter. Niet alleen het pand heeft karakter, maar ook het eten en drinken spreken aan. Het restaurant is constant aan het vernieuwen, terwijl de molen dat heerlijke gevoel van vroeger geeft. En dat terwijl het restaurantinterieur juist weer eigentijds is. De sfeer in het restaurant is los en ongedwongen.

De Jonge Dikkert is gevestigd aan de Amsterdamseweg 104a in Amstelveen en heeft parkeerplaatsen bij het restaurant. Op steenworp afstand ligt het Amsterdamse bos, dus een ontspannende wandeling door een groene omgeving voor het diner behoort tot de mogelijkheden.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Happy Monday-menu bij Restaurant Marrees in Weert

Volgend artikel

Oproep: help mee ChefsFriends.nl te verbeteren!

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.